Art-novice

Če želite biti obveščeni o razstavah, novostih in drugih dogodkih v naši galeriji, nam zaupajte vaš elektronski naslov, na katerega vam bomo pošiljali obvestila iz Atelje Galerije. 
V kolikor želite prejemati tudi vabila v tiskani obliki, pripišite še svoj naslov.

Z vpisom osebnih podatkov ter prijavo na ART-NOVICE soglašate, da Atelje Galerija d.o.o. uporabi vaše podatke za obveščanje o razstavah, novostih in drugih dogodkih v galeriji oz. v druge namene, kot so le-ti opredeljeni v potrditvenem e-poštnem sporočilu, ki ga boste prejeli na zgoraj navedeni elektronski naslov.

Hkrati potrjujete, da ste polnoletni ter je vpisani elektronski naslov vaš elektronski naslov. Prav tako se strinjate z zbiranjem in obdelavo osebnih podatkov za obdobje do preklica vašega soglasja oz. odjave od prejemanja ART-NOVIC, katero lahko kadarkoli izvedete na način, opisan v vsakem izmed prejetih elektronskih sporočil.

Atelje Galerija d.o.o. vam bo ART-NOVICE posredovala preko zunanjega ponudnika storitev za e-poštni marketing (MailChimp). S klikom na gumb za naročilo na desni strani se strinjate, da se lahko Vaši podatki posredujejo MailChimp v hrambo in obdelavo za zgoraj opredeljene namene.